Plisségardin er en alternativ løsning for solskjerming med sine multifunksjonelle egenskaper. Vi har et stort utvalg av forskjellige modeller alt etter hvilke funksjonskrav du stiller til plisségardinet ditt. Vår måltilpasset plisségardiner er perfekt til å gi hjemmet ditt det lille ekstra

De fleste kjenner plisségardinet som det foldede stoff der kan trekkes ned og opp fra toppen av vinduet. I dag kan en plisségardin mye mer. Gardinet kan tilpasses forskjellige vindu, runde, skjeve og skrå. Vi tilbyr over 30 forskjellige modeller alt etter hvilke funksjonskrav du stiller til plisségardinet ditt.

En god løsning med plissé kan ”sveve i luften”. Modellen er perfekt mot innsyn og gir muligheten for å skjerme nede fra og opp, midt på vinduet eller hele flaten. Har du ønsket om samme plisségardin kan brukes på dagen med transparent tekstil og lystett tekstil på natten har vi også løsningen.

Plisségardiner oppdeles i to kategorier, ensidig plisségardin, plissé og tosidig plisségardin, dupli.

Plisségardinet er en perfekt kombinasjon mellom funksjon og estetikk. Varmereflekterende, skitt- og støvavisende, fuktavisende, mørkleggende, lysreflekterende og antibakterielle er noen av egenskapene de forskjellige stoffer kan ha.

Velg gjerne ulike typer tekstil og modeller til ulike rom, avhengig av hvor mye skjerming du ønsker i de enkelte rommene og hvilke funksjonskrav du har til gardinene dine. På et soverom ønsker du kanskje helt lystetthet plissegardiner

Hvit er et sikkert valg, men farge kan gjøre rommet mer spennende.

Trenger du noe nytt å spennende i hjemmet ditt og ønske om å løfte opp stemningen i rommet, da er plisségardiner det riktige valg for deg. . Farger kan gjøre noe helt spesielt med rommet ditt, når lyset rammer gardinet vil fargene bli levende og gi rommet et spennende preg.