Lumit As

Vindusfilm

Solfilm – den usynlige formen for solskjerming

UV-STRÅLER
Stenger ute opptil 98% av solens UV-stråler, slik at møbler og gulv beskyttes effektivt mot bleking. Filmen reduserer også gjenskinn i TV – og Pc-skjermer.

PRIVATLIV
Tonede filmer skjermer for nysgjerrige blikk fra forbipasserende uten å stenge lyset ute eller ødelegge utsikten.

STORE VINDUER 
Fantastisk for store vindusflater. Bevarer utsyn, og gjør det lyst og luftig. Vindufilm passer til alle vindusstørrelser

ENERGIBESPARING
Solfilm hindrer at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og opprettholder en behagelig innetemperatur året rundt. Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene.

ØKER SIKKERHETEN
Film på vinduene gjør det vanskeligere å knuse ruten for potensielle innbruddstyver. Dersom uhellet skulle være ute, og ruten knuses, holder filmen glassplintene sammen, og reduserer faren for å skade seg

EnerLogic

EnerLogic™ vindusfilm har en isolasjonsevne overlegen andre filmer på markedet. Om sommeren blir heten fra solen reflektert vekk fra vindusglasset, og reduserer bruk av kjøling/air conditioning. Om vinteren fungerer filmen slik at varmen fra varmeovner, og andre varmekilder, blir sendt tilbake inn i rommet, noe som reduserer bruk av energi på oppvarming.

 

Hvorfor velge EnerLogic?

 1. Patentert, lav-energi belegg sender sol- og innendørs oppvarming tilbake til kilden.
 2. EnerLogic-teknologien er alltid “skrudd på” og tilbyr overlegen besparing.
 3. Tilbyr den perfekte balanse av energieffektivitet, komfort og kostnadsbesparelse – året rundt.
 4. Oppgraderer den årlige isoleringseffekten til single og doble glass.
 5. Stor forbedring av arbeidsforhold på grunn av stor reduksjon av solvarme og gjenskinn i glass.
 6. Fullt kompatible med høyeffektiv belysning (lav iridescence).
 7. Oppnår over 10% besparelse på årlige energikostnader i næringsbygg.
 8. Utmerket anti-UV beskyttelse: Reduserer bleking av tektstiler,
  møbler, og kunstverk.
 9. Ripebestandig belegg: Forbedret varighet & enkel å rengjøre.
 10. 15 års garanti fra produsent.

Sikkerhetsfilm

Vi leverer et bredt spekter av sikkerhetsfilmer til næringsbygg, skoler og private hjem. Sikkerhetsfilm beskytter mot glassplintring ved ulykker eller uhell. Den fungerer også som innbruddssikring, og reduserer personskade og interiør ved en eventuell eksplosjon eller ekstremvær.

Elektrisk film fra Sonte

Har  du store glassflater med behov for innsynsskjerming eller solblending? Nå kan du «fryse» glassene etter behov. Med et klikk går glassflaten fra gjennomsiktig til frostet.

Vår elektriske film fra SONTE er basert på en digital teknologi som gjør at glassoverflater går fra transparent til ikke-transparent når man tilsetter elektrisk strøm. Filmen  gir deg muligheten til å begrense gjennomsyn ved å justere mengden lys som slipper gjennom.

Mange bruksområder
Fordi filmen kan skjæres til  i alle størrelser og former, kan det brukes så godt som overalt:

 • I stuen
 • På baderommet
 • På soverommet
 • Hjemmekinoen
 • På kontoret
 • Overalt…

Vindusfilm for glasstak

Fordi vindusfilm som ligger på glasstak er spesielt utsatt for UV-stråling, krever dette litt mer enn en tradisjonell vindusfilm. I mange tilfeller kan UV-strålingen ødelegge den ripesikre overflaten som er på mange utvendige vindusfilmer. Våre spesialfilmer fra LLumar er spesielt produsert med en annen type overflate som tåler iherdig UV-stråling og har lang holdbarhet.

Dekorfilm og folie

Dekor og utsmykning benyttes for å fremheve et bestemt budskap. Det kan også brukes for å gi særpreg i bedriftens kontormiljø, slik at identiteten tydeliggjøres og visualiseres.

Eller du kan bruke det som privatperson til å sette ditt personlige preg på interiøret i ditt hjem.

Dekorfilm- og folie brukes også for å skjerme kontorer eller møterom mot innsyn.  Med våre dekorfilmer kan du velge mellom mange, lekre standardløsninger, eller rett og slett komponere din egen dekor, som vi designer for deg. Det er kun fantasien som stopper.